Esittely

Taiteilija Teija Rusila 

Taiteilija

Lämmin tervehdys! :). 

Jokaisella tarinalla on kantensa, kirjoittajansa ja luojansa. Minä olen se joka tätä tarinaa/ polkua on kirjoittanut vuodesta 2020 lähtien. Olen 30-vuotias Nastolasta kotoisin oleva taiteilija jonka sielu ja sydän on myyty taiteen luomiselle jo pienestä pitäen.  

Tapa kertoa, puhua ja koskettaa sitä se taide parhaimmillaan on. Itse pääsääntöisesti maalaan, mutta piirtäminen ja maalaaminen kun kulkevat käsi kädessä niin annetaan niiden molempien viedä sävelen tahtiin.  

Värit vaihtuvat mutta tyyli pysyy, se on lempeä. Mielummin pala auringosta kuin hetki syvyydestä. Jokaiseen teokseen upotan palan elämää ja sieluani. Voisiko sitä elämästään enemmän antaakkaan ? Siinä on kaikki. 

Luon taidetta neurokirjon ominaisuuksin ja se miksi tästä mainitsen niin haluan kannustaa jokaista toteuttamaan unelmiaan. Lisäksi matkassani kulkevat kosteusvaurion tuomat haasteet.

Kaikesta edellä mainitsemastani huolimatta luon auringon kiteistä, aisteista, tuulesta, sateista ja rakkaudesta luomiseen. 

Luon taidetta kokopäivätyökseni jotenka olen todella iloinen ja kiitollinen että olet löytänyt tiesi taideverkkokauppaani. Toki luomani verkkokauppa on myös paljon muutakin kuin vain verkkokauppa. Voisi sanoa että se on sielun sointujen mekka :D Sen verran paljon kaikenlaista erilaista teen.  

Voisimpa siis todeta että lämpimästi tervetuloa mukaan seikkailuun jota kutsutaan elämäksi. ;)