Maksaminen

Maksutapoja päivitetty 15.11.2023
Verkkokaupan maksutavat Maksukortit + PayPal ja Pankkitalletus 

HUOM. Verkkokaupasta voit myös tilata tuotteita lähettämällä minulle sähköpostia. Sähköpostissa kerro mitä tuotteita haluat ja montako. Lähetän sinulle tilausyhteenvedon ja maksutiedot. Kun tilauksesi on maksettu lähetän tuotteet sinulle sisältäen kuitin tilauksestasi. 

Jos tarvitset neuvoa ostoksia tehdessäsi niin otathan yhteyttä chatti ikkunan kautta taikka art.teijarusila@gmail.com taikka 0444915871 arkisin Ma-Pe klo 12-18. Asiakaspalvelumme on suomeksi. 

 

 

Korttisi on aina suojattu väärinkäyttöä vastaan meillä asioidessasi. Jos väärinkäyttö tapahtuu, ostolla ei ole omavastuuosuutta, sillä käytämme ostoissamme SSL (Secure Socket Layer) -teknologiaa. Tämän vuoksi ostaminen verkkokaupasta on itse asiassa turvallisempaa kuin fyysisessä kaupassa (joissa kortin omavastuuosuus pin-koodia käytettäessä on n. 160€)
Ostotapahtumasi tiedot on kryptattu siitä hetkestä kun syötät ne järjestelmäämme ja aina tapahtuman päättymiseen asti. Tietojasi ei tallenneta yleisille palvelimille.
Jotkut pankit saatavat varata tarvittavan summan tililtäsi estääkseen tilin ylittämisen. Emme koskaan voi veloittaa sinulta suurempaa summaa kuin se, jonka hyväksyit tilausta vahvistaessa.