Toimitus / Toimituskulut / Nouto

Päivitetty 4.1.2024

 Over the world- Kansion tuotteiden toimitus :  

Over the world kansion tuotteita tilatessasi verkkokauppa laskee tuotteiden valmistajan ilmoittaman tuotekohtaisen hinnaston mukaisen toimitusmaksun tuotteillesi. Toimituskulun hinnan näet kun menet kassalle.

Tilauksesi toimitetaan suoraan valmistajalta sinulle.

Huomioithan että verkkokaupassa tämän kansion tuotteille ei myönnetä ilmaisia toimituskuluja 65,00€ ostoksista.  

Toimituskulut SUOMI: 

Verkkokauppa laskee toimituksen tuotteiden painon/ koon mukaan.

Toimituskulut suomen sisällä ovat alkaen 5,50€ ja 65,00€ ostokset toimitetaan ilman toimitusmaksua. 

Verkkokaupan jokainen tilauksen pakkaan huolellisesti käsin varmistaen, että saat tuotteet ehjänä ja siistinä perille.

HUOM. Tuotteet pyrin aina pakkaamaan kirjekokoisena lähetyksenä, mutta sen ylittävät lähetän suoraan postiin. (kirjeposti 3cm paksuus) 

Huomioithan että joskus vaikka pakkaus olisi sallittujen mittojen kokoinen niin toimitus kotiin saattaa estyä siksi että pakkaus ei mahdu taipumaan ulko-oven ja välioven väliin. 

 

Tuotteiden nouto:

Mikäli haluat noutaa tilauksesi niin valitse maksaessasi nouto. Kun tilauksesi on valmis lähetän sinulle nouto ilmoituksen sähköpostitse. Kyseinen ilmoitus saattaa päätyä joskus sähköpostin roskapostit kansioon jotenka muistathan myös katsoa roskaposti kansion :) 

Nouto osoitteessa ei ole erillistä myymälää jotenka pyydän että olet ensin yhteydessä minuun.

Arkisin MA-PE  klo 12-18 art.teijarusila@gmail.com taikka soitamalla 0415718909

 

Toimitustapa : 

Tilauksesi toimitetaan postilaatikkoon taikka postin toimipisteelle. Tilaustöissä toimitus kotiovelle taikka sopimuksen mukaan. 

 

Tuotteiden toimitus, ulkomaat :

Kiina, Ranska, Saksa, Hollanti, Ruotsi, Yhdysvallat, Australia, Viro, Tanska, Espanja, Iso-Britannia ja Japani.  
Jos haluat tilata tuotteimme muualle kuin edellä mainittuihin maihin niin olethan yhteydessä sähköpostitse art.teijarusila@gmail.com 

Muualle kuin suomeen lähettäessämme lähetys lähetetään aina pakettina ja se sisältää seurantakoodin. vastaanottaessasi lähetyksen tulli saattaa periä sinulta maa kohtaisen veron lähetyksestä.

 

Toimitusajat :

SUOMI. Toimitusaika on Suomen postin/matkahuollon mukainen, eli lähetysilmoituksen lähettämisestä 2-4 vrk. Saat aina tiedon kun tuotteesi ovat lähetetty. 

ULKOMAAT. Toimitusaika on suomen postin/ matkahuollon mukainen. Suosittelemme tekemään tilauksen hyvissä ajoin jos olet tilaamassa tuotteita esimerkiksi lahjaksi. 

 

Huomioithan että vallitseva maailman tilanne saattaa aiheuttaa huomattavia viivästyksiä toimituksiin! Muutoksista toimitusten aikatauluihin ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla. 

 

Tuotteiden palautuminen takaisin verkkokaupalle:

Jos tuotteita ei noudeta postin ilmoittamaan päivämäärään mennessä tuotteet palautuvat takaisin verkkokaupalle. Tuotteiden uudelleen lähettämisestä veloitan uudet toimituskulut aijempia toimituskuluja huomioimatta. 

Uudet toimituskulut + kulut jotka tulivat tuotteiden takaisin lähetyksestä laskutetaan tilaajalta tuotetta lähetettäessä uudelleen. Edellä mainitut kulut laskutetaan vaikka ensimmäinen tilauksesi olisi toimitettu ilman toimituskuluja.  

Jos tilauksesi on palautunut takaisin verkkokaupalle niin olethan minuun yhteydessä.